Work with me

Ukoliko želiš da kreiraš život koji voliš, ili možda želiš da pronađeš šta je to što želiš da radiš, evo par pitanja koja će ti pomoći da se odlučiš da li želiš da stupiš u kontakt sa mnom? I da li ja mogu, sa svojim znanjem da doprinesem da ostvariš svoje ciljeve?

 

Ti si? 


 • Zainteresovana za lični razvoj, želiš da živiš srećnije i ispunjenije, da imaš bolje odnose sa ljudima oko sebe i sa samom sobom. Osećaš da možeš više da daš svetu oko sebe ali nekako si “zapela”, i ne znaš odakle da kreneš? Radiš trenutno posao koji ti je besmislen i imaš želju da ga promeniš. Možda si se našla u pogrešnoj karijeri i ne vidiš izlaz? Volela bi da radiš nešto što ima smisla i što te ispunjava. Ili možda čak nemaš posao i želiš da nađeš nešto što bi volela da radiš. Ne nalaziš razumevanje među ljudima oko sebe.
 • Potrebna ti je podrška dok ideš ka svojim snovima i pokrećeš sopstveni biznis.
 • Osećaš da ti fali samopouzdanje i želiš da radiš na tome?
 • Zainteresovana si za blogovanje, ili želiš da pokreneš svoj sopstveni blog? Inetresuje te kako se to radi? Odakle da kreneš, i koji su to koraci koje bi trebalo da preduzmeš?
 • Sviđa ti se online marketing i trebaju ti saveti iz te oblasti?

Šta možeš da očekuješ od mene?

 • Ja sam neko koje je prošao kroz sve te faze i mogu da kažem da imam iskustvo  u prevazilaženju svih gore navedenih stvari. Već tri godine sam u svetu ličnog razvoja i želim da prenesem i drugima svoje znanje i iskustvo. Ukoliko si se prepoznala u nekim stvarima gore spomenutim – veruj mi i ja sam bila tamo. Ako sam ja uspela da prevaziđem sve to i nađem nešto što volim da radim i što me ispunjava, možeš i ti. Tako da ćeš imati informacije iz prve ruke, i trebaće ti mnogo manje vremena da ih prevaziđeš nego što je meni trebalo tražeći i lutajući u moru informacija koje se nalaze na internetu.
 • Već tri godine se edukujem pre svega zbog sebe i svog ličnog razvoja, ali osećam se spremnom da sve ovo znanje podelim i sa tobom, jer sam radeći sa ljudima imala jako dobre rezultate.

Šta ne možeš da očekuješ od mene?

 • Želim da budeš svesna da ključ za ličnu transformaciju se nalazi samo u tvojim rukama. Ja nemam neki magični štapić koji će da te učini srećnom ili uspešnom u roku od odmah. Ne verujem u uspeh preko noći. To je sve put i proces koji traje. Ali na koji što pre kreneš pre ćeš i stići.
 • Ako očekuješ neko instant rešenje onda nismo na istim talasnim dužinama. I volela bih da to potražiš na nekom drugom mestu.

Gde i kada možemo da se vidimo?

 • Sastanci su mogući putem Skype-a, uživo uz kafu ili putem telefona. 
 • Potrebno je da mi dole napišeš poruku i ostaviš svoj mail da bi se prijavila i ja ću te ubrzo kontaktirati oko zakazivanja.

 

 

 


Zašto da se odlučiš na coaching i zašto baš sa mnom?

 

 • Jer nam je podrška svima potrebna. I ovde ćeš je naći. Živimo u svetu u kojem nama ženama pogotovo nije lako da izađemo na kraj sa svim izazovima koje ovo moderno doba stavlja pred nas. Želimo i da izgledamo lepo, da vodimo računa o sebi, da imamo uspešne karijere, i da budemo dobre majke i partnerke… Listi nikad kraja. Čini se da je nemoguće dostići te “ideale” današnje žene.
 • Verujem da je od suštinske važnosti da radimo ono što volimo, jer onda i sve ove ostale stvari mnogo lakše padaju. Zato je moj fokus na pronalaženju onoga što TI stvarno i istinski treba da radiš u ovom životu. 
 • Jer ti imaš ono nešto što  niko drugi na svetu nema, i na tebi je da otkriješ šta je to? Jer ako ti to ne uradiš to mesto će ostati upražnjeno i niko to neće uraditi umesto tebe.

Za sve informacije koje želiš da dobiješ pozivam te da mi pišeš putem mail-a  i rado ću odgovoriti na sva tvoja pitanja.

S ljubavlju Katarina ❤

e-mail:  katarinajovicblog@gmail.com